Friday 26 November 2010

Gott om gäster på mötet den 23 november


Bra råd från Anna Kareld, vår utbildningsansvarige.
Vi hade ett mycket trevligt frukostmöte igen den 23e november. Det var full fart och gott om gäster. Vi håller förstås fokus på att ge varandra referenser som leder till affärer, men det hindrar oss inte det minsta från att ha kul.

Anna Kareld, vår utbildningsansvarige, pratade bland annat om vikten av att följa upp kontakter. Det är värt att tänka på. Egentligen handlar det bara om att vara vänlig och omtänksam mot andra: Att skicka ett tack-email när någon gör dig en tjänst. Att höra av sig och fråga om en bekant eller god vän har lust att äta lunch.

Herminia Dosal visade porträttfoton. Hon visade omväxlande "vanliga" foton 
Vi har fått fler gäster på sista tiden. James Pink bjöd in Herminia Dosal. Herminia är fotograf och visade oss en serie porträttbilder. Det som gjorde hennes presentation exceptionellt bra var att hon visade kontraster mellan ett vanligt foto av en person, följt av ett mycket professionellt porträttfoto. Det gjorde att alla kunde se och uppskatta skillnaden.

Göran Köllerström och Björn Wannebo var två av de gäster som besökte oss den 23e november.
På bilden ovan syns ytterligare två av våra besökare: Göran Köllerström är reklamchef och Björn Wannebo äger BCM Företagsanalys AB. Sara Ryfors, revisor från KPMG och Marcus Rapp från Städentreprenören var också med.

Marcus Sölsnaes och jag själv stod för veckans sex-minutare. Marcus är duktig på reklam och design och det syns i hans presentationer.

No comments:

Post a Comment